Källa: Pinterest
 

Planerar trädgården

Vi har inte världens största gräsplätt men det finns ändå utrymme för lite trädgårdsodling. Att kunna så sina egna morötter, rädisor, potatis och färska kryddor ska bli grymt kul. Tidigare har jag bara odlat på balkongen eller i fönstret, men nu ska jag äntligen få lite större yta att härja på. Vi får bara hoppas att plantorna kommer trivas där jag tänkt mig odlingen. 

 

Pallkragar

Jag har köpt pallkragar som jag nu ska fylla med mina försådda plantor. Just nu håller de på att vänja sig vid utomhusklimatet, några timmar per dag i en vecka, sen är de kanske redo att planteras ut i kragarna. Vissa grönsaker ska jag direktså men vart är värmen och solen?! Om mina kryddor ska trivas där ute är det bäst att temperaturen stiger några hack.

 

Här är några inspirationsbilder på hur jag har tänkt ha det i min lilla odlingshörna. Är sugen på att köpa ett mindre växthus och en bra planteringsbänk också, men en sak i taget. Har inte bestämt mig om jag ska behålla pallkragarna i natur eller om jag ska måla dem gråa, vad tycker ni?Kommentarer
Postat av: Elsa Ohrås

Jättefin blogg! Trevlig helg :)

Svar: Tack för fina ord, Elsa! Trevlig helg!
h[emma]gjord

2015-05-22 @ 13:35:47
URL: http://ohras.blogg.se/
Postat av: Sofia

Åh vad kul! Jättefina inspo-bilder!

2015-05-22 @ 15:58:00
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Ebba Molin

Åh så fina bilder!

2015-05-22 @ 20:13:43
URL: http://molinebbas.blogg.se/
Postat av: Mian på Finaste mattan

Någon av varje ihop är snyggt.... : )

2015-05-27 @ 17:19:12
URL: http://finastemattan.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0