Stadig eller ranglig?

Jag är på jakt efter en klädställning att ha i sovrummet. IKEA MULIG florerar i många inredningsbilder, den är enkel och stilren, men hur bra är den? Jag har inte känt och klämt på den ännu, stadig eller ranglig? Jag är inte ute efter en ”här har jag hängt några fina plagg i sovrummet-stylish” utan mer en bra klädställning som tål att det hänger endel kläder på. Man betalar lite för det man får (kostar typ ingenting) men är det någon som kan dela med sig av sina kommentarer? Dessa tre kommer från IKEA och Ellos.Kommentarer
Postat av: Nelly ♡

Jag har den "stadiga" och tycker den är super bra. Har en del kläder på och den är ändå stabil, sen tycker jag det är jätte bra med skostället under där man också kan få undan lådor, väskor mm. Så den skulle jag satsa på!:)

Svar: Tack för tipset!
h[emma]gjord

2015-01-15 @ 21:29:21
URL: http://nempanz.forme.se
Postat av: Krassligt

Håller med ovanstående utan att ha provat en enda av dom, men just att kunna ställa något på skostället verkar smart. Det kanske blir en tur till IKEA för mig i helgen :-) Tack för tips :)

Svar: Tack själv:)
h[emma]gjord

2015-01-15 @ 23:24:27
URL: http://krassligt.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har den första av dem tre bilderna, den med bara en stång nere vid "fötterna", och den är superbra! Jag har massor med kläder på den dagligen som åker av och på morgon och kväll och den står jätte stadigt. Rycker du i den så lyfter väl en av fötterna kanske en halv millimeter som max, så den är stadig :)

Svar: Toppen, tack!
h[emma]gjord

2015-01-15 @ 23:31:53
Postat av: Amina

Rusta säljer snygga nu i rent trä och vitt. De verkar vettiga och rejäla. 299 tror jag priset är.

Svar: Tack för tipset, Amina!
h[emma]gjord

2015-01-17 @ 15:48:13
URL: http://monamina.se
Postat av: Saras Serieblogg

Jag har en klädställning från IKEA som, trots sina flera år på nacken, fungerar perfekt! Den bär så mycket kläder att jag inte kan trycka in en enda galge till, så den får arbeta hårt.

Svar: Bra att veta, tack för tipset Sara!
h[emma]gjord

2015-01-18 @ 20:46:13
URL: http://seriereflektioner.blogg.se/
Postat av: My

Vi har ställningen längst till vänster och tycker den fungerar jättebra! Den är mer ett komplement till garderoben där våra finaste vardagskläder som inte får plats någon annanstans får hänga.

Svar: Det känns som många tycker den klädställningen är bra, tack för tipset!
h[emma]gjord

2015-01-19 @ 11:18:53
URL: http://mymatias.blogg.se
Postat av: Stephanie

jag har den som är längst till vänster på bilden, och jag tycker den är bra och inte ranglig. Men dem som har så att man kan ställa skor under är ju mer praktiska, och jag hade nog valt en sån om du inte ska ha den för att stå framme och visa upp dem finaste plaggen :)

2015-01-19 @ 17:06:08
URL: http://stephaniethor.blogg.se
Postat av: Frida

Hej! Jag har den längst till vänster och jag tycker att den är bra. Har haft den länge och har även skruvat ner och ihop några gånger men inte märkt någon skillnad. :) Har packat den ganska mycket, vad jag tycker, men det är ju olika från person till person :)

Svar: Ok, tack Frida!
h[emma]gjord

2015-02-04 @ 17:54:37
URL: http://wallros.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0