Våga vägra vitt


 
 
 
 
 
Källa: Pinterest 
 

Våga vägra vitt
Vi är i ”köpa-lägenhet-letar-tagen” och surfar runt på Hemnet för att hitta det perfekta objektet. Något som slår mig är att alla lägenheter ser likadana ut. Vitt, vitt, vitt. Vitt kök, vita luckor, vita väggar, vitt golv. Varför har vi svenskar en förkärlek till vitt? Är vi skandinaviskt tråkiga eller tycker vi fortfarande att vitt är fräscht? Nästa lägenhet ska ha färg på väggarna i alla fall, jag ska våga! Tittar man på dessa bilder blir jag tokpeppad att inreda med färg. Ibland kanske man inte behöver måla ett helt rum, man kan börja i liten skala som att måla dörrarna i en annan färg. Vad säger ni om det, Svensson? 

 

Mer inspiration på min Pinterest


Hemma hos Mette Bonavent


 
 
 
 
 

Hemma hos Mette Bonavent
Välkommen hem till Mette Bonavents fantastiska lägenhet i Fredriksberg, Copenhagen. Danskarna kan, inget snack om saken. Mette Bonavent är inredningsarkitekt, illustratör och grafisk formgivare, vilket avspeglar sig på varenda kvadratmeter i lägenheten. Stilrent, grafiskt och helt underbart! Den här lägenheten lägger jag i min inspirationsmapp. Så.


Till de motorintresserade


 
 
Källa: Pinterest
 

Till de motorintresserade
Jag bloggar ofta om hur man kan göra sina hem mer personliga och hur mycket roligare inredning blir om det speglar din stil och dina intressen/hobbys. Ta den motorintresserade till exempel, en traktorhuv som köksbord eller en bilfront mitt på väggen kan bli en riktig snackis. För att inte tala om racingbilen, hur coolt hade inte det varit?


RSS 2.0