Platsbyggd skohylla av MDF och gardinstänger


 

Platsbyggd skohylla av MDF och gardinstänger

Hallen har varit det stora dilemmat i vårt hem, för många skor på för liten yta. Att det sedan sitter ett element på väggen (som inte är placerat på bästa stället) försvårar det hela. Dags att fjäska med sambon igen, haha! Vi fick helt enkelt platsbygga en hallmöbel som fungerade både som sittbänk och skoställ. Letade ihjäl mig efter svarta rör tills jag kom på den briljanta idén: IKEAs svarta gardinstänger. Perfekt!

 

Marrakech

Jag var först inne på att sy en tjock dyna att lägga på bänken, men när M föreslog marrakech-kakel (ja, det är inte bara jag som bestämmer) kändes det som ett givet val. Dessa plattor är köpta på Marrakech design i Göteborg, är de inte helt underbara? Hyllor har även kommit upp i hallen med extra många krokar till jackor och väskor. Hallen ­– check!


Vincents rum


 

Spackling pågår

Regn, regn, regn. Det känns som den här sommaren bara blåser och försvinner bort. Usch! Men istället för att deppa ihop totalt ger vi oss på det där rummet som vi inte hann klart innan Vincent kom, nämligen hans rum. Jag ska inreda mitt första barnrum, det ska bli spännande!

 

Inget gulligull

Jag är inte så mycket för ”gulligull-barntapeter” men man vill ju att det ska vara lite lekfullt i hans rum. Jag har länge sneglat på tapeten Harleguin från Fermliving som går i mintgrönt och vitt, den kommer bli jättefin på en av väggarna. Jag har även köpt några fina kuddar och den gulliga trädlampan (finns för övrigt att köpa i min webbshop) till att börja med. Men det kommer adderas fler saker under tidens gång, det här rummet ska andas lekfullhet och barnasinne.

 

Kategori Barnrum

Jag har skapat en kategori i min webbshop som heter BARNRUM, där har jag samlat ihop coola prylar till de små. Sängkläder, lampor, kuddar, plädar och diverse inredningsdetaljer, ta en titt!

 

 

 
 
 

Det nya köket


 
 

Det nya köket

Nu är äntligen vårt nya kök klart. Eller ja, själva köket har varit klart sedan flera månader tillbaka, men det är först nu som resten har kommit upp. Kaklet är på plats, strömuttag är uppsatta och fönstret är målat. Vi har använt köket flitigt och än så länge är det inget jag saknar eller ångrar, jag älskar vårt nya kök!!! Stenskivan är helt underbar och jag gillar verkligen att vi valde ett svart kök. Det bryter av så fint mot golvet och resten av rummet. Fem solar av fem möjliga!

 

Tidigare inlägg:

Köket tar form

Bland slipdamm och målarburkar

 

 


RSS 2.0