For Life


 

For Life

Jag skulle vilja tipsa mina läsare om ett projekt som heter For Life. Dessa eldsjälar säljer jättefina pärlarmband och mobilskal till förmån för cancerforskningen. 

 

Deras idé föddes då ett flertal närstående personer till grundarna, inom loppet av ett år drabbades av olika typer av cancer. De bestämde sig då för att vara med och göra skillnad inom utvecklingen av cancerforskning och detta är något som de idag verkligen brinner för.

 

Stöd deras idé genom att köpa någon av deras produkter.

Ni hittar alla produkter HÄR.


Om mig


Om mig
Jag har gjort en flik ”Om mig” där ni kan läsa kort om bloggen, vem jag är, kontaktuppgifter och lite annat smått och gott. Klicka på den svarta länken ”Om mig” i sidmenyn till höger så kommer ni dit.

 

Vill även passa på att önska en God Jul till alla mina h[emma]gjord läsare. Det ska bli otroligt skönt med lite ledighet även om flera dagar kommer gå till renoveringen. Nu väntar en jul hemma hos mamma och en nyår i skidbackarna i Trysil med nära och kära. 2014 har varit ett grymt år, men 2015 kommer bli ännu bättre.

 

Puss och kram

Emma

 

Hallutmaning


 
 
 
 
Källa: Pinterest
 
 
Hallutmaning

Just nu ser vårt blivande hem ut som en enda stor byggarbetsplats, Känns otroligt skönt och lyxigt att ha dubbla boende några månader till. Även om det är mest spackel, slipdamm och köksrenovering som är i fokus kan man inte låta bli att inreda (i huvudet) resten av huset. Hallen kommer bli en utmaning, Det ska in många prytlar på liten yta jackor, skor och förvaring till halsdukar, handskar och mössor. Någon form av sittyta och plats för barnvagn. Det lutar åt att vi får platsbygga en hallmöbel (ungefär som bild 1) kombinerad sittbänk med förvaring för skor under, samt hyllor och klädstång över. Maxa den lilla yta man har. Jag har samlat ihop lite hallinspo, vi får se vad det blir för h[emma]gjord-hallbygge av detta. Jag har en plan.


RSS 2.0