Min kreativa zon


 

Min kreativa zon

Nu har vi kommit till det sista rummet – jag kallar det mitt rum, haha! Här har jag min dator, symaskin, sprayburkar, målarfärger etc. Och. En härlig verktygstavla med allt från linjaler till färgprover och snören. Min lilla arbetshörna. Här kan jag försvinna in när jag vill vara lite för mig själv, komma bort från blöjor och alla måsten och känna att jag fortfarande är... jag, mitt kreativa jag. Hade gärna lagt beslag på hela rummet, men vi kände att en gästsäng även var på sin plats. Så nu är alla välkomna, barnvakt + övernattning, någon?

 

 


Vårt hem i finska DEKO


 
Vårt hem i finska DEKO

Vår gamla lägenhet i Haga har varit med i ytterligare ett reportage, finska inredningsmagasinet DEKO. Alltså, det här är ju jätteroligt! Vårt hem publicerades i Allt i hemmet, Bolig Pluss och Deko. OCH hamnade på omslaget på två av tidningar. Wohooo! 

 

Jag fick hem det finska magasinet igår. Det känns väldigt lyxigt att ha tre tidningar med vårt hem i. Förlagen använder ju samma bilder men det är tre helt olika reportage, spännande! Kul att se vilka bilder de gillade mest. Den norska versionen kan man ju läsa och förstå, men den finska, haha! Ska försöka få tag i digitala versioner till båda tidningarna. 

 

Har redan fått förfrågningar om att göra ett hemmahos-reportage i huset vi bor i nu. Klart jag vill det, men vi har lite saker att fixa innan dess, trädgården till exempel. Vi får se till våren. Ha en skön onsdag!

 

Här är de andra reportagen:

Allt i hemmet

Bolig Pluss

  

I love my Jetson


 

I love my Jetson

Jag har länge drömt om en Jetson fåtölj, tycker de är superfina! Nu står det en i vårt vardagsrum. Alltså, jag älskar den! Den är så skön att sitta i och passar alldeles perfekt i vårt lilla vardagsrum. Jag tycker i och för sig den i ljust tyg är väldigt fin (...och kanske mitt förstaval) men med tanke på att vi har en riktig kräkbebis hemma kändes inte det som ett alternativ. Det har redan hänt några ”olyckor” i den så det känns väldigt skönt att vi valde en i skinn. Bara att torka av och inte behöva oroa sig för fläckar. Hösten, nu kan du komma. Jag har hittat min gofåtölj!


RSS 2.0