Flytten närmar sig


 

Flytten närmar sig

Här står jag med min mage i ett snart nerpackat badrum. Flytten går om några veckor och det är mycket vi ska hinna med innan dess. Som att lägga golv och klinkers i kök, hall och vardagsrum. Och sätta in ett kök… men förutom det är det ganska lugnt:) Det här med att man ska vila mycket och ofta inför förlossningen (5 veckor kvar) har blivit lite lidande. Men så länge kroppen och bebisen mår bra tycker jag det är ganska skönt att jag kan hålla igång så mycket som möjligt. Bebisen har lagt sig till rätta med huvudet neråt, vilket gör att den sparkar på rätt bra mot revbenen och i mellangärdet. 

 

Målarna fortsätter på nedervåningen, det ska bli spännande att se hur långt de har kommit under veckan. Nu ska jag hämta ner fler flyttlådor från vinden, ha en underbar lördag!


Snart i min brevlåda...


 
 

Snart i min brevlåda...

När Sara Woodrow postade sina senaste nyheter i shopen var jag inte sen med att lägga in en beställning. Tycker postern ”FAKE” är helt underbar och den är påväg hem till min brevlåda as we speak. Slog även till på ”London Bloke” som jag har sneglat på ett tag. Sorry M, även huset kommer se ut som en schweizerost när jag är klar med våra väggar:)


Skapa fina glas-stilleben


Källa: Pinterest
 
 

Skapa fina glas-stilleben

Har du tröttnat på mässing och koppar är kristall och glas nästa trend 2015. Skapa fina stilleben av glasvaser och flaskor och sätt ner gröna kvistar och blommor. Känns väldigt vårigt och fräscht att ställa fram i fönster eller på bordet. Superläckert!  

 

Har ni som jag ett gäng med vaser och krukor som bara står i ett skåp och dammar är det dags att plocka fram dem nu. Vill ni komplettera med några extra har jag ett flertal vaser och flaskor i min webbshop. Ta en titt på hela sortimentet

 


RSS 2.0