Nyheter i webbshopen


 
 

Nyheter i webbshopen

Jag har skapat en flik som heter nyheter i min webbshop. Där kan du lätt se vad som precis kommit in och varor som finns åter i lager. Luftballongerna och jordglobsmobilen är en het potatis just nu och är supergulliga i ett barnrum… och den gröna marmor, love it! Det finns naturligtvis en massa fler nyheter i shopen.

 

Ta en kik bland nyheterna


Nytt försök


 

Nytt försök

Vi gör ett nytt försök med att flytta in Vincents spjälsäng i hans rum. Förhoppningsvis kommer vårt sovrum att bli vårt även om han sover större delen av natten mellan oss. Jag har även blivit med ett sängbord vid min sida (spjälsängen stod ju bredvid sängkanten) Ett litet tips, stilrent sidebord för bara 99 kronor på Rusta, som hittat!

 

 
 

Favorit i repris


 

Favorit i repris

Kommer ni ihåg de här keramiktavlorna? De hängde ovanför tv:n i Haga-lägenheten. Jag kunde inte riktigt säga adjö till dem så de har även fått en plats i huset. I sovrummet. För att det inte skulle bli för rörigt färgmässigt på väggen målade jag tavlorna i samma gråa kulör som väggen. Ett tips om man vill ha saker på väggen men är rädd för att det ska bli stökigt. Jobbar man med samma kulör får väggen liv men man bevarar harmonin i rummet.

 

 

Förebild:


RSS 2.0