Den finaste tavelväggen


 

Den finaste tavelväggen

Jag vet inte hur många tavelväggar jag har satt upp i mina dagar men den här är nog den finaste av dem alla. Om man kollar på bilderna i alla fall. Många utav bilderna är på Vincent vilket gör denna vägg extra personlig. Jag har tidigare bloggat om min lilla trapputmaning och klurat länge på vad jag skulle sätta upp där. Jag var inne på tavellister länge, men med tanke på att det är några meter upp till tak kändes det inte optimalt rent städmässigt. Den stegen ställer jag mig inte på en gång till. Det var med darriga ben jag spikade upp dessa tavlor men jag är grymt nöjd med resultatet. Trapp-projektet är klart! Och lampan - love it! Finns för övrigt att köpa i min webbshop. 

 

Tidigare inlägg:

 

 

 

Jag har en plan!


 

Jag har en plan!

Jag bloggade för ett tag sedan om min lilla trapputmaning. Mattan är på plats sedan några veckor tillbaka, blev verkligen supernöjd med den. Nu är det dags att gå på väggarna. Jag har hittat en jättefin lampa, skannat av mitt tavellager (ja, jag har många ramar:) och nu har jag en idé. Alla ramar ska vara svarta, så istället för att köpa nya får jag spraya ett par gamla. Rycycling! Fortsättning följer…

 

 

Lampan heter DIY Pendel lamp och finns att köpa i min webbshop.

Ha en go måndag!

 

 

GRANIT by Saša Antić


 
 

GRANIT by Saša Antić

Jag fick ett härligt pressbild-kit från GRANIT i inkorgen i morse. GRANIT har låtit inredningsstylisten Saša Antić inreda sitt nya kontor med smart funktion och förvaring. Många fina nyheter, finns ute i butik 30 juli. 

 

Man blir ju sjukt sugen på att inreda klart arbetsrummet och börja kreera. Min verktygstavla är på plats, nu ska bara resten upp:) 


RSS 2.0