Status: semester


 
 
 

Status: semester
Åh, härliga semester! Kom precis hem efter spenderat tio härliga dagar på Sicilien. Turkosblått vatten, vita stränder och pittoreska byar längs med kustbandet. Gör ett lite semesteruppehåll bloggwise, åter på måndag 11 aug. Skål för sommar, bruna ben och paraplydrinkar!

 

IKEA Podologen


 
 
 

IKEA Podologen
Idag är det premiär för IKEA Podologen, en podcast som är framtagen i samband med lanseringen av IKEA katalogen 2015. I varje nytt avsnitt får radioprofilen Kjell Eriksson besök av kända svenska profiler och experter. Tillsammans pratar de om badrum, ansvarsfördelning, frukostar – ja, allt som rör livet hemma! Kjell befinner sig på sju olika sidor i den nya katalogen och podden sänds från rummet som visas på respektive uppslag. Först ut ( ...av 7) är artisten Adam Tensta och Lotta Lundgren, matskribent och programledare. 

 

Lyssna här

 


Kommande gäster: Ann Söderlund, Liria Ortiz, Kristoffer Triumf, Kristina Lund, Sandra Beijer, Hedvig Hedqvist, David Sundin, Marianne Larsson, Karin Adelsköld, Madeleine Gauffin, Peter Siepen och Torbjörn Åkerstedt.


22 cement-projekt


 
Källa: Buzzfeed
 

22 cement-projekt
Jag vill gjuta något i cement... som den här pallen. Eller en lampa. Eller ett bord. Bänk. Lampa. Ljushållare. Fat. Oj vad det snurrar idéer, man kan göra väldigt fina saker med betong. Det är så tungt och robust. Rejält. Halkade in på en länk med massor av DIY-tips av cement. Jag fastnade för pallen, men här är ytterligare 21 tips. Varsågoda!

 

Vill du se hur man gör pallen steg för steg finns en film här


RSS 2.0