Lekstund


 

Lekstund

Varje dag åker en massa leksaker fram på vardagsrumsmattan som jag och V leker med. Under dagen är vi oftast iväg på olika aktiviteter men på eftermiddagen brukar vi ha vår lekstund, bara han och jag. Vincent kan sitta hur länge som helst med sina klossar, bilar och mjukisdjur. Allt ska in i munnen eller kännas och klämmas på. Att sitta på golvet och leka med honom är den mysigaste stunden på dagen. Och när kvällen kommer, ytterdörren öppnas och pappa kommer hem från jobbet och det första Vincents gör är att klappa händer, då smälter jag. #lyckligtlottad


Följ #hemmagjord.blogg på Instagram


 

Följ #hemmagjord.blogg på Instagram

Nu finns h[emma]gjord på Instagram, tjohooo! Bättre sent än aldrig får man väl säga. Eftersom bloggen blir lite lidande emellanåt (har inte riktigt den egentiden nuförtiden:) hoppas jag kunna uppdatera mina projekt lite oftare här. Följ min vardag med inredning- styling- och renoveringsprojekt. Hoppas vi ses!

 

Följ mig på #hemmagjord.blogg


Hej höst!


 

Hej höst!

Man känner det i luften, hösten alltså. Jag brukar inte vara så förtjust i denna årstid (kallt, regnigt och ruggigt) men sådana här dagar när man packar ner kaffe och kanelbullar och knallar uppför Änggårdsbergen… då gillar jag det! Luften är krispig och frisk och man känner hur gott det gör för själen. Och utsikten. Ett palett av gröna, röda och gula färger, som en tavla. Nu längtar jag till raggsockor, tända ljus och stickade tröjor. Hej höst! 


RSS 2.0