Läshörnan


 

Läshörnan

Hallen på ovanvåningen har nu blivit med läshörna. För att vara en ganska stor hall är den helt meningslös, inredningsmässigt. Dörröppningar till fem rum (om man räknar med toaletten och klädkammaren) plus en fransk balkong och ett trapphus gör att den är svårmöblerad. Men en liten läshörna blev det i alla fall tills Vincent lägger beslag på den. Eftersom hans rum inte är så stort kommer hallen även bli hans lekrum framöver men till dess tänker jag njuta av att det inte är leksaker överallt.

 

byLassen

Jag vill tacka byLassen för de otroligt fina läderhandtagen, visst är de snygga? Enkla och väldigt stilrena. Och helt i min smak. Passar perfekt i min nya läshörna. 

 

 


Vårt hem i Haga i Bolig Pluss


 
Vårt hem i Haga i Bolig Pluss
Förra året var vår lägenhet i Haga med i ett hemma-hos reportage för Allt i hemmet. Nu har även det norska magasinet Bolig Pluss publicerat det reportaget i sitt magasin. Alltså, big like på den! Känns extra kul att ha ytterligare ett magasin som minne från den tiden. Visst saknar man lägenheten ibland - kakelugnen, stuckaturen, takhöjden och mysiga Haga utanför fönstret. Men att ta sitt morgonkaffe och gå ut och sätta sig på altanen är inte fy skam det heller. Vårt hem pryder inte omslaget denna gången men sju sidor i Bolig Pluss får man vara nöjd med. Jag ska maila och fråga om jag kan få den i digital version också, kan vara kul att ha. Trevlig måndag!
 
 
Här kan du läsa det förra reportage i Allt i hemmet
 
 

Sneak peak i babyrummet


 

Sneak peak i babyrummet

Tänkte bjuda på en sneak peak i Vincents nya rum. Den härliga tapeten är på plats, väggarna är målade och golvet är inlagt. Än så länge har jag inte börjat inreda rummet (längtar!) hyllor ska upp på väggen så böcker, spel och leksaker får plats, en garderob ska målas om och lampor, tavlor och annat piff ska till. 

 

Gör om, gör rätt

Hur gick det då med den mintgröna färgen?! Ja… jo… vi fick måla om, haha! Just den färgen som vi valde blev liiiite i starkaste laget, kändes mer som man stog i en pool, haha! Vi gav det ändå flera dagar för att ”känna in rummet” men dag 4 åkte vi och köpte ny färg. Nu är väggarna fortfarande mintgröna, men en betydligt snällare variant.

 

Pustar ut

Just nu är jag väldigt glad att all renovering är klar, whoopwhoop!! Shit vilken resa vi har gjort med det här huset! Det finns ju såklart lite småpill kvar men i det stora hela är vi färdiga. Nu när man kikar in i alla rum är jag verkligen supernöjd med slutresultatet. I alla rum. Snart dags att ”bara” vara mammaledig.

 

RSS 2.0