Hej vår!


 

Hej vår!

Jag har blivit en riktigt Blocket-junkie, har bevakning på det mesta, allt från köksbord och stolar till lampor och barnprylar. Jag tycker Blocket är grymt! Igår var det en dam i Ale som lade ut dessa utemöbler och jag var snabb på att ringa henne. För 500 pix står nu möbelgruppen på vår altan.

 

Måla om

Nej, jag ska inte behålla den blå färgen. Jag ska måla om hela gruppen ljusgrå eller granitgrå. Ett vårprojekt, det kommer ta några timmar att slipa och måla, men det kommer det vara värt. Jag är så glad att vi har något att sitta på nu när solen tittar fram på eftermiddagarna. Ser fram emot att inreda altanen med planeringslådor och mysig lounge-möbler, längtar!


Jag vann!!!


 

Jag vann!!!

Vi har varit på jakt efter en go fåtölj i flera månader. Det är svårt att hitta ”den perfekta fåtöljen” som passar just vårt vardagsrum – antingen är de för breda och tar för stor plats eller för dyra. Jag har haft bevakning överallt; Blocket, Tradera, Bukowskis och Auktionsnet. Surfat runt som en tok på alla möjliga möbelsajter utan någon större lycka.

 

Jag hade nästan gett upp hoppet… tills jag såg den här Lamino-fåtöljen. Jag har aldrig budat på Auktionsnet men den här fåtöljen kunde jag inte motstå. Jag väntade med att lägga ett bud tills det bara var någon minut kvar. Och jag vann!! Känns lite pirrigt att buda på något som man inte har testsuttit, men vi får hoppas att den är lika skön att sitta i som den ser ut. Den kommer bli sååå fin i vår lounge-hörna.


Projekt: Sovrum – klart!


 

Projekt: Sovrum – klart!

Jag låg på golvet och målade ramar i samma färg som sovrumsväggen igår kväll… och nu sitter de på plats. Jag gillar verkligen när man jobbar i samma färgskala, djupet i tavelramarna gör det till en cool 3D-känsla. Väggen blir väldigt intressant och levande. När man går in i sovrummet möts man av ett lugn, vet inte om det är heltäckningsmattan som gör det, men det är väldigt rofylld här inne. Vincent somnar som en stock i vaggan, haha! Projekt sovrum är klart.

 

Tidigare inlägg:

Vagga med dyrbart innehåll

Sänggavel-piffing

Projekt: Sänggavel

 

RSS 2.0