Trapputmaning


 

Trappan

Jag har en trapputmaning framför mig som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Har stirrat länge in i ”hålet” och försökt fundera ut något roligt att ha där. Har samlat ihop lite inspirationsbilder… tavlor, hyllor eller lampor, hmm svårt. Ska bli intressant och se hur jag ska få upp det på väggen bara, det är en bit upp. Antar att man får ställa en stege i trappan och hoppas att man inte ramlar ner:) Det där vita trappräcket är inte det fagraste, det hade varit kul att byta ut det mot ett snyggare. Skriver upp det på listan ”Inte prio ett, mycket längre fram-listan, har ni också en sådan lista?

 

 

Min utmaning:


Planerar trädgården


Källa: Pinterest
 

Planerar trädgården

Vi har inte världens största gräsplätt men det finns ändå utrymme för lite trädgårdsodling. Att kunna så sina egna morötter, rädisor, potatis och färska kryddor ska bli grymt kul. Tidigare har jag bara odlat på balkongen eller i fönstret, men nu ska jag äntligen få lite större yta att härja på. Vi får bara hoppas att plantorna kommer trivas där jag tänkt mig odlingen. 

 

Pallkragar

Jag har köpt pallkragar som jag nu ska fylla med mina försådda plantor. Just nu håller de på att vänja sig vid utomhusklimatet, några timmar per dag i en vecka, sen är de kanske redo att planteras ut i kragarna. Vissa grönsaker ska jag direktså men vart är värmen och solen?! Om mina kryddor ska trivas där ute är det bäst att temperaturen stiger några hack.

 

Här är några inspirationsbilder på hur jag har tänkt ha det i min lilla odlingshörna. Är sugen på att köpa ett mindre växthus och en bra planteringsbänk också, men en sak i taget. Har inte bestämt mig om jag ska behålla pallkragarna i natur eller om jag ska måla dem gråa, vad tycker ni?


Drömfåtöljen


 
 

Drömfåtöljen

Jag har länge suktat efter den ursnygga Jetson-fåtöljen, vill ha! Just nu har DUX kampanj på vissa möbler och jag har fåtöljerna med 30% rabatt i min webbshop. Jag får nog köpa några trisslotter först eller hoppas att tomten ser det här. 

 

Är du lika sugen som jag och känner att ”jag vill klippa till på en gång” kan du klicka här Till min webbshop  Är det någon som har den här skönheten hemma? 

 

 


RSS 2.0