Maxa förvaringen


 
 
 
Källa: Pinterest
 
Maxa förvaringen

Just nu leker vi tetris i alla garderober, jag saknar förvaringsutrymmen i lägenheten. Flyttar man på en sak, måste man flytta på en annan, tänker framförallt på köket och klädgarderoberna. Nästa lägenhet måste ha mer förvaringsutrymmen, jag ska tänka garderober i första hand! Även om det är en tråkig detalj så är det viktigt.

 

Jag kommer inte ha råd med en walk-in-closet ytmässigt (även om det är drömmen) men man kan faktiskt maxa utrymmen på många olika sätt. Utnyttja utrymmen som inte används som t.ex under trappa eller snedtak, maxa förvaringen ända upp till taket och ta hjälp av en klädstege. Jag får ta compact living till en ny nivå, här är lite inspiration.

 

 

 

Ber om ursäkt för den taskiga bildkvalitén, men kände ändå att jag ville ta med den här bilden. Här har man verkligen maxat snedtakets utrymme med platsbyggda garderober. Det kallar jag smart förvaring!

Upside down


 
 
Källa: Pinterest

 

Upside down
Livet kan ju vara lite upp och ner ibland. Och det är väl okej. Men vad händer om man tar ut det i sin interiör? Vänd på en lampa eller en stol och sätt upp dem i taket, det kan bli ganska roliga effekter i rummet. Det gäller ju att man har lite takhöjd förstås, men ändå, det är en väldigt rolig idé. En snackis helt klart.


Tack mormor!


 
 
 
 

Tack mormor!

Det var ett tag sedan min mormor gick bort, men varje gång jag går in i badrummet tänker jag på henne. Jag blev vid några saker under bouppdelningen, som minne, och det är jag väldigt glad över. Vissa saker står kvar hemma hos mamma, saker som jag hoppas kunna ta hit till Göteborg (behöver en större lägenhet först:) men dessa gamla apoteksflaskor fick en given plats. Visst är de fina?

 

De små glasflaskorna i fönstret är från Indiska. Gillar deras senaste kollektion, värt en titt om du inte varit där ännu.


RSS 2.0