Idag sprayar vi verktygstavlor


 

Idag sprayar vi verktygstavlor

Har kommit in i ”det jag inte hinner idag, tar jag i morgon”-lunket. Mina projekt tar mycket längre tid nu när man har en liten krabat som bestämmer över ens tid, men det gör inget. Jag har ju egentligen all tid i världen nu när jag är mammaledig, haha!

 

Vissa dagar flyter allt på hur bra som helst. Vincent är nöjd och glad och finner sig i det mesta. Idag var en sådan dag. Jag stack iväg till Clas Ohlson och köpte verktygstavlor som jag ska ha i mitt arbetsrum. Ville egentligen ha svarta tavlor, men det fanns inte, tur att det finns sprayfärg:)

 

Vi får väl se vilken dag de åker upp på väggen, men här är en inspirationsbild på hur jag vill att det ska se ut. Läs om mina planer i tidigare inlägg: Mitt arbetsrum 

 

 

 

IKEA konsoler sökes


 

IKEA konsoller sökes

Känner jag någon som har några IKEA EKBY VALTER-konsoler hemma som ni inte använder? De har tydligen leverantörsproblem och kommer inte få in några fler förrän i höst. Jag är 2 stycken konsoler kort för att sätta upp hyllor i köket ...j*vligt irriterande! Är på jakt efter den större varianten (28 cm), inboxa mig gärna på emmsme@gmail.com 

 

Ha en skön söndag!


– Högre upp, älskling!


 

– Högre upp, älskling!

För ett tag sedan bloggade jag om mina planer för vardagsrummet. Jag ville att det skulle kännas som ett skönt lounge/bibliotekshäng mer än ”här sitter vi och kollar på tv”. Personligen tycker jag att tv-apparater är fula och vill inte att de ska vara i fokus och ta upp en hel vägg, utan försöka låta dem smälta in med övrig inredning. Nu är mina elfa-hyllor på plats och tv:n är inte lika markant längre.

 

Jag kommer aldrig glömma dessa hyllor

Det var kvällen då Vincent föddes. Medan jag stod lutad mot köksbänken med värkar stod M och monterade dessa hyllor. Låter ju helt galet, men så var det. Även om jag hade svårt att koncentrera mig var det skönt att ha något projekt att vila ögonen på när det gjorde som förjävligast. För ett litet, litet ögonblick, när en värk precis hade avtagit ropar jag till M:

”– Högre upp! Den översta hyllan ska sitta högre upp.” 

”– Men älskling, kan jag inte bara sätta upp hyllorna så fixar vi det sen. Vi behöver åka in nu” säger M.

”– HÖGRE UPP!!!”

 

Snacka om att ta inredning på största allvar:)

PS. Den snygga lampspotten i mässing finns att handla i min webbshop

 

 

Tidigare inlägg:

Planer för vardagsrummet

 


RSS 2.0